Бар стол ASHFORD - шампанско BF 5 14974
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Бар стол ASHFORD - шампанско BF 5 14974

ASHFORD е стилен бар стол с извита облегалка, удобна седалка и крака от метал. Моделът е подходящ както за дома, така и за интериора на заведения.
352,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Нестандартен и надежден избор

Бар столът ASHFORD е стилен и впечатляващ. Със своята нестандартна сферична форма той ще се превърне в чудесен акцент в помещението. Седалката му е мека, с допълнителен пълнеж за повече удобство. Облегалката е с приятни извивки, които позволяват на тялото да се отпусне. Моделът разполага с надеждна и изчистена основа, снабдена с допълнителна опора за краката.


Висококачествени материали

Материалите, от които е изработен столът ASHFORD, се отличават с качество и класа. Седалката и облегалката са покрити с луксозна и приятна на допир дамаска. Цялостното усещане за комфорт се допълва от стабилната метална праховобоядисана основа, която обгръща горната част и добавя акцент във визията на модела.


Точната комбинация

Ако планирате постигането на завършен вид на жилището си и сте се спрели на модела ASHFORD, със сигурност ще се зарадвате да видите и трапезните столове HART. Така ще постигнете цялостна модерна визия и едновременно с това ще се насладите на удобство и високо качество.


Максимално натоварване

Една от основните характеристики, на която трябва да обърнете внимание при закупуване на вашия нов стол е неговото максимално натоварване. Стабилната и масивна конструкция на бар стола е проектирана да издържи на максимално натоварване до 100 кг. За да може дълго и безпроблемно да се наслаждавате на своята нова мебел, винаги обръщайте внимание на тези показатели.


Компактна опаковка

За по-лесно транспортиране и пренасяне ще получите вашия нов бар стол в разглобен вид и внимателно опакован. Към него ще намерите приложен списък с отделните елементи, както и подробна и последователна инструкция за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14974
9.15 kg
Техническо описание
Височина
100 см
Дълбочина
54 см
Ширина
53 см
Тип стол
Бар стол
Дълбочина седалка
40 см
Височина седалка от земята
76 см
Дължина облегалка
24 см
Максимално натоварване
100 кг
Ширина седалка
39 см
Материал - седалка
Дамаска
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
57 x 55 x 84- Тегло- 18.3 кг.- К-во единици- 2 бр.