Президентски офис стол Carmen 6400 - тъмен шоколад 13703
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 6400 - тъмен шоколад 13703

Президентски стол Carmen 6400 е елегантна офис мебел, изработена от висококачествена еко кожа и дърво. Моделът е изключително подходящ за обзавеждане на офиси, кабинети и други работни помещения. Ергономичните форми, люлеещата функция, мултиблок механизмът и опцията за регулиране на височината гарантират качеството на вашия комфорт за дълъг период от време.
813,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Внушителен индивидуален стил

Carmen 6400 е президентски офис стол с внушителна визия за хора, които тежат на мястото си и искат да демонстрират класа и индивидуален стил. Освен с големите си размери, той ще ви направи впечатление със своя отличителен дизайн, който съчетава висококачествена еко кожа и дърво.

Ключовото предимство на Carmen 6400 са широката седалка и облегалка, изработени с плътен пълнеж, което е гаранция за вашето удобство. Техните изпъкнали и обемни форми наподобяват луксозно кресло. За да ви осигури максимален комфорт, президентският офис стол Carmen 6400 притежава подлакътници, функция за заключване в мултиблок и възможност за корекция на височината.


Ненадминато качество

Президентският офис стол Carmen 6400 е изработен с материали от най-висок клас, които запазват своите качества и добрия си външен вид дори след дълготрайна и продължителна употреба. За седалката и облегалката е използвана висококачествена еко кожа, а за базата - дърво, което гарантира здравина и стабилност.


Заключване в позиция (мултиблок)

С помощта на тази функция може да запазите вашия президентски офис стол в най-удобното за вас положение – по-изправено или полулегнало. Така няма да се налага всеки път да настройвате наклона на облегалката и седалката. Щом откриете най-удобната за вас позиция, натиснете надолу ръчката вляво под седалката и ще заключите стола в нея. Ако искате да направите промяна, издърпайте ръчката нагоре, за да го отключите.


Отпуснете удобно ръцете си

За да се насладите на пълен комфорт, ръцете ви също трябва да се чувстват удобно. Тук идва ролята на подлакътниците на президентския офис стол Carmen 6400. Те са комбинация от висококачествена еко кожа и дърво.


Регулируем люлеещ механизъм

Люлеещият механизъм е още едно от удобствата на президентския офис стол Carmen 6400, което ще ви помогне да се отърсите от напрежението и да се насладите на кратка почивка по време на работа. С помощта на въртящ механизъм под седалката имате възможност да настройвате лекотата, с която ще се люлее столът.


Коригиране на височината на стола

Вграденият в основата на стола газов амортисьор дава възможност да коригирате височината на седалката от земята, а съответно и цялостната височина според вашия ръст. В най-ниското положение седалката се намира на 52 см. от земята, а в най-високото – на 60 см. Регулирането на височината се осъществява с помощта на ръчка вдясно под седалката.


Завъртане на 360°

Тази функция ви позволява, докато седите в стола, да се завъртите, в която и да е посока. Така можете бързо и лесно да се обръщате към околните, както и да наблюдавате всичко случващо се в офиса.


Стабилна основа

Базата на президентския офис стол Carmen 6400 е изключително здрава и надеждна благодарения на материала, от който е направена – масивно дърво. Краката на неговата звездовидна основа са изпълнени в кафяво дърво и са снабдени с  полипропиленови колелца.


Максимално натоварване до 130 кг

Президентският офис стол Carmen 6400 е подходящ за хора с тегло до 130 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия стол, винаги го подбирайте спрямо теглото и структурата на вашето тяло. Правилно избраният офис стол се грижи за нормалната ви стойка, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen са комплектовани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

13703
25.70 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
73 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Дърво
Материал подлакътници
дърво / еко кожа
Цялостна височина
114 - 122 см
Дълбочина седалка
53 см
Височина седалка от земята
52 - 60 см
Дължина облегалка
62 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Заключване в позиция
Да
Диаметър на звезда
72 см
Ширина с подлакътници
70 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
86 x 40 x 67, Тегло: 25.7 кг.,

Вижте също и: