Разтегателна трапезна маса BELLAGIO - титаний 15134
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса BELLAGIO - титаний 15134

BELLAGIO е трапезна маса от висок клас с механизъм за разтягане. Плотът е изработен от керамика и закалено стъкло и е с дебелина 10 мм. В неразтегнато положение масата е с дължина 130 см, а ако очаквате повече гости, може да удължите плота до 190 см. За основата е използван стабилен праховобоядисан метал.
4680,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Добавете стил и класа в трапезарията си

BELLAGIO е елегантна и модерна трапезна маса, която ще се превърне в красив акцент на всяка трапезария. В дизайна ѝ перфектно са съчетани висококачествен керамичен плот и стабилна метална основа, праховобоядисана в черно. Масата разполага с разтегателен механизъм, което позволява плотът ѝ да достигне от стандартните 130 см дължина до цели 190 см. Независимо дали се наслаждавате на уютна семейна вечеря или организирате голямо парти с приятели BELLAGIO осигурява удобно място за всеки повод.

 


Качество на изработка

Благодарение на висококачествените материали, използвани за изработката на трапезна маса BELLAGIO, безпроблемната ѝ и дълготрайна употреба е гарантирана. Керамичен плот с дебелина 10 мм и метална основа с прахово покритие, осигуряват едновременно издръжливост и стабилност на модела.

Удобен разтегателен механизъм

Трапезна маса BELLAGIO разполага с удобна функция за разтягане, която позволява да събирате любимите си хора у дома. В стандартно положение моделът е с дължина 130 см. За да получите допълнително пространство, просто завъртете леко плота и ще го удължите до 190 см.

 


Безупречна елегантност

BELLAGIO е елегантна и практична трапезна маса, която ще внесе доза стил във всеки съвременен интериор. Колекцията на мебели Carmen предоставя голямо разнообразие от трапезни столове, които да я допълнят перфектно. Чудесно ще стоят около нея моделите SWINTON, както и ELY.

 


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

15134
110 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
130 - 190 см
Ширина маса
100 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
40 x 100 x 180- Тегло- 110 кг.-