Геймърски стол Carmen 7519 - черно-червен 5215
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Геймърски стол Carmen 7519 - черно-червен 5215

Геймърският стол Carmen 7519 е за тези, които обичат да се открояват и често намират стандартното за скучно. Той е не само интересен, поради дизайна вдъхновен от спортните автомобили, но и изключително удобен. Сред предимствата му са подлакътници, регулиране на височината, люлеещ механизъм и силиконови колелца.
285,12 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Атрактивен спортен дизайн

Геймърският стол Carmen 7519 е съчетание от удобство и атрактивен дизайн, наподобяващ спортна, кожена седалка на луксозен автомобил. Той ще се хареса на авантюристите по душа и ще грабне вниманието на всеки с провокативната комбинация от черен и ярко червен цвят. Неговите форми са създадени така, че да обгърнат тялото ви в комфорт, за да се потопите  в своето занимание и да му се насладите максимално. За вашето удобство допринасят подлакътниците на стола, неговият люлеещ механизъм и възможността за регулиране на височината.


Качество до последния детайл

Геймърският стол Carmen 7519 може да се похвали не само с ексцентричен дизайн, но и с качество. При изработката му са използвани само подбрани материали с дълъг живот. За седалката и облегалката на стола е използвана комбинация от висококачествена еко кожа и  дамаска тип мрежа, която се отличава с голяма еластичност и износоустойчивост. Подлакътниците, както и самата база са изработени от здрав полипропилен в черен цвят.


Удобни подлакътници

Независимо дали игрите са вашата страст, или просто прекарвате дълги часове пред компютъра, подлакътниците на геймърския стол Carmen 7519 ще се погрижат удобството ви да бъде пълно. Дълги, широки и леко извити, те играят ролята на чудесна опора и ви приканват да отпуснете ръце.  


Регулируем люлеещ механизъм

За максимален комфорт геймърският стол Carmen 7519 е снабден с люлеещ механизъм tilt tension, който ви позволява да се отпуснете и да се пренесете в едно друго измерение. Чрез въртене на ръчка под седалката, имате възможност да регулирате силата, с която се люлее столът. По-този начин променяте съпротивлението при натиск с гърба, съобразно вашия ръст и желание. За да изключите механизма и да фиксирате стола в изправено положение, натиснете навътре лоста в дясно под седалката. 


Коригиране на височината на стола

Геймърският стол Carmen 7519 ви позволява да коригирате отстоянието на седалката от земята и да го настроите спрямо собствената ви височина. Това става посредством вградения в базата на стола газов амортисьор и механизъм (ръчка), която се намира под дясната половина на седалката.


Пълна свобода на движенията

Функцията за въртене на 360° ви дава пълна свобода на движенията, за да общувате с лекота с всички около вас. Така имате възможност във всеки един момент да сменяте позицията си в желаната от вас посока.


Здравина и сигурност от основата 

Базата на Carmen 7519 е изработена от висококачествен полипропилен в черен цвят и е завършена с 5 силиконови колелца с червен кант, който допълва цялостната визия на стола. Този тип колелца са не само изключително здрави, но и позволяват бързо, плавно и безшумно да се придвижвате по всякакви повърхности, без да нараняват настилката.


Максимално натоварване

Геймърският стол Carmen 7519 е подходящ за хора с тегло до 130 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия президентски стол, винаги го подбирайте спрямо теглото и структурата на собственото ви тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Всички столове Carmen се доставят в разглобено състояние и опаковани в кашон. В опаковката на стола ще намерите подробна инструкция за монтаж. Инструкцията може да свалите и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“. Моля, спазвайте посочената в нея последователност от действия, за да не повредите вашия стол.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

5215
13 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
62 см
Материал
Еко кожа , Мрежа
Тип стол
Геймърски стол
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
106-118 см
Дълбочина седалка
46 см
Височина седалка от земята
41-53 см
Дължина облегалка
65 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Диаметър на звезда
60 см
Ширина с подлакътници
60 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
70.5 x 25 x 59, Тегло: 13 кг.,

Вижте също и: