Повдигаща рамка за регулируемо ъглово бюро Carmen CR-223 C - бяла 14910
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Повдигаща рамка за регулируемо ъглово бюро Carmen CR-223 C - бяла 14910

Carmen CR-223 C е стабилна основа, подходяща за регулируемо ъглово бюро. Снабдена е с повдигащ електрически механизъм, както и панел за управление, от който може да променяте височината на бюрото от 58 см до 123 см и да запаметите до 3 различни позиции. Сензор против сблъсък предотвратява наранявания като автоматично усеща, ако има препятствия. Регулируемата рамка е снабдена и с аларма, която да настроите и да ви напомня да се изправяте по-често докато работите.
1656,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Основни характеристики на повдигаща рамка за регулируемо ъглово бюро Carmen CR-223 C

  • Регулируема височина: 58 см - 123 см
  • Панел за управление с дисплей
  • Подходяща за плот с дължина 110 см - 290 см
  • Възможност за запаметяване на 3 позиции
  • Възможност за настройване на аларма
  • Сензор против сблъсък
  • Нивелиращи се крака
  • Скорост при движение 38мм/сек
  • Ниво на шум < 50 dB
  • Волтаж: 100V - 240V
  • Максимално натоварване: 150 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Забравете за заседналото ежедневие на работното място

Повдигащата рамка за регулируемо ъглово бюро CR-223 С се отличава с три метални основи с прахово покритие, които се нивелират и електрически механизъм за регулиране на височината в диапазон от 58 см до 123 см. Захранвана от три мотора, които се управляват безпроблемно чрез включения компактен контролен панел, тази рамка ви позволява да работите в изправено положение - функция, която не само преобразява работния ви ден, но и цялостно влияе положително на здравословното състояние. CR-223 С е подходяща за плот с размери от 110 см до 290 см дължина и ширина от 60 см до 100 см.


Безпроблемно управление

Управлявайте рамката CR-223 С с компактния контролен панел, който е удобно прикрепен към нея. Регулирайте височината чрез натискане и задържане на бутоните със стрелки и вижте как тя се променя на дисплея. За по-голямо удобство запаметете три различни позиции на височина. Повдигнете или спуснете до желаното от вас ниво, натиснете бутона "M" на панела и изберете един от номерираните бутони (от 1 до 3), за да запаметите съответната позиция. Следващия път с едно натискане на избрания номер механизмът ще се активира и автоматично ще спре на зададената височина, което улеснява максимално процеса спрямо индивидуалните ви потребности.

Отчитайки неблагоприятните последици от продължителното седене, краката за регулируемо бюро CR-223 С разполагат с функция за аларма, която може да настроите и периодично да ви напомня да ставате за кратки почивки. Веднъж конфигурирана, алармата ще се активира отново в предварително зададеното време, насърчавайки по-здравословен работен режим. За да я деактивирате в края на работния ден, натиснете и задръжте бутона "A".


Защита от сблъсък

CR-223 С включва вграден сензор за защита от сблъсък. Ако повърхността на бюрото влезе в контакт с препятствие, докато регулирате височината, сензорът веднага ще открие пречката, автоматично ще спре движението и ще го пренасочи в обратна посока.


Плавно и безшумно движение

Електрическият повдигащ механизъм на рамката CR-223 С осигурява изключително плавно, бързо и тихо движение. Работейки със скорост от 38 мм/секунда и ниво на шума под 50 dB, той ви позволява ефективно да персонализирате височината на бюрото си, без да причинявате дискомфорт на околните.


Защо да изберете ергономично бюро

Заседналият начин на живот може да доведе до негативни последици за здравето, включително по-висок риск от метаболитни нарушения, сърдечно-съдови и ставни проблеми, затлъстяване и преждевременно стареене. За да противодействате на това, съчетаването на ергономичен офис стол с регулируемо бюро е идеалното решение, което ви позволява да работите не само в седнало положение, но и докато стоите изправени. Това ще допринесе за поддържането на правилна стойка, като ви помага да останете бодри и съсредоточени през целия работен ден. Рамката CR-223 С е отличен избор както за корпоративни офиси, така и за такива у дома. Направете дългосрочна инвестиция в здравето си.


Компактна опаковка

Рамката за ъглово ергономично бюро с регулиране на височината CR-203 L се изпраща разглобена и добре опакована. Към нея получавате също панел за управление и подробни инструкции, с които лесно и бързо ще я сглобите. Всички допълнителни аксесоари, които може да закупите към нея може да видите в таб аксесоари.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14910
50.20 kg
Техническо описание
Материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
150 кг
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
58 - 123 см
Ниво на шум
50 dB
Запаметяване на позиции
3 различни височини
Панел за управление
Да
Скорост
38 мм/сек
Дисплей
Да
Сензор против сблъсък
Да
Аларма
Да
Възможна ширина на плота
60 - 100 см
Възможна дължина на плота
110-290 см
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
19.5 x 36.5 x 80- Тегло- 20.2 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
17.5 x 18.5 x 83- Тегло- 30 кг.-