Ергономично регулируемо бюро Carmen CR-118 - бяло 7550
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономично регулируемо бюро Carmen CR-118 - бяло 7550

Ергономичното бюро Carmen CR-118 е модел с регулируема височина от 72 до 121 см и правоъгълен плот с размери 120 см х 60 см. С него имате възможност да запаметите 4 позиции с различна височина. За по-голямо удобство бюрото разполага с чекмедже и USB портове за зареждане.
813,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Основни характеристики на Carmen CR-118

  • Регулируема височина от 72 до 121 см;
  • Нивелиращи се крака;
  • Панел за управление с дисплей;
  • Възможност за запаметяване на 4 различни позиции/височини;
  • Заключване на бутоните на панела;
  • USB портове;
  • Сензор за защита от сблъсък;
  • Скорост при движение: 25 мм/сек;
  • Ниво на шум:< 50dB;
  • Волтаж: 100V-240V;
  • Основа от праховобоядисан метал;
  • ПДЧ плот с 12 мм дебелина;
  • Максимално натоварване до 50 кг.

 


Изчистен дизайн и висококачествена изработка

Регулируемо бюро Carmen CR-118 е модерно решение за офис обзавеждане, което може лесно да се впише в различен интериор, благодарение на изчистения си дизайн. Моделът е с правоъгълен ПДЧ плот със заоблени ъгли и размери 120см х 60см. Основата му е изработена от праховобоядисан метал и нивелиращи се крака.


Лесно управление

Височината на ергономичното бюро Carmen CR-118 се регулира бързо и лесно от електронния панел за управление. Можете да вдигнете или свалите плота до желаното ниво от бутоните със стрелките, като на дисплея ще виждате как се променя височината. За по-голямо удобство моделът позволява да запаметите 4 различни нива на височина, които бързо да задавате от бутоните с цифрите.  На панела са разположени също и 2 USB порта + 1 Type C, за да бъдат вашите телефони или таблет под ръка на бюрото, докато ги зареждате. Още едно предимство е бутонът за заключване, който е плюс за всички, които работят от вкъщи и са с малки деца.


Сензор за защита от сблъсък

Бюрото е оборудвано със специален сензор, който се задейства, ако плотът се удари в друг предмет, докато регулирате височината. В тези случаи движението спира автоматично, за да се избегне сблъска. Така няма да се притеснявате, ако работите у дома и има малки деца покрай вас или за мебелите около бюрото ви в офиса.


Удобно чекмедже

Под плота на ергономичното бюро Carmen CR-118 се крие удобно чекмедже, което ви осигурява допълнително място за съхранение на документи, химикали, тефтери и други малки предмети.


Безшумно движение

Електрическият мотор на Carmen CR-118 осигурява плавно движение при регулиране нагоре или надолу със скорост 25 мм/сек. Това ви позволява бързо да настроите бюрото до желаното ниво, а още по-хубавото е че нивото на шум при движение е ниско и няма да се притеснявате, че ще безпокоите околните.


Предимствата на регулируемото бюро

С ергономичното регулируемо бюро Carmen CR-118 можете да работите седнали или да се изправите по всяко едно време на деня, щом се почувствате схванати и усетите желание да се раздвижите. Благодарение на вградения електрическия мотор, имате възможност да регулирате височината му от 72 до 121 см. Това го превръща в идеален избор за всички, които прекарват дълги часове пред компютъра и чудесен помощник в борбата със заседналия начин на живот. Независимо дали избирате обзавеждане за домашен или корпоративен офис, бюрото с регулируема височина Carmen CR-118 ще направи работата по-приятна и ползотворна.

 


Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на ергономичното бюро са компактно опаковани в един кашон за по-лесно транспортиране. Моделът се сглобява бързо и лесно, без да са необходими специални инструменти.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

7550
38.70 kg
Техническо описание
USB порт
Да
Ширина
60 см
Материал
пдч
Крака - материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
50 кг
Дължина
120 см
Брой чекмеджета
1 бр.
Нивелиращи се крака
Да
Колони
2 степени
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
72 - 121 см
Ниво на шум
-lt 50 db
Запаметяване на позиции
4 различни височини
Панел за управление
Да
Дебелина на плот
12 мм
Скорост
25 мм/сек
Дисплей
Да
Сензор против сблъсък
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
18.5 x 75.7 x 128.5, Тегло: 38.7 кг.,

Вижте също и: