Ергономично регулируемо бюро Carmen CR-111 - бяло 14878
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономично регулируемо бюро Carmen CR-111 - бяло 14878

Ергономичното бюро Carmen CR-111 е модел с регулируема височина от 73 до 118 см. Може лесно да превключвате между седнала и изправена позиция от панела за управление. Работният плот осигурява достатъчно място за всичко необходимо. Здравата конструкция с метални крака осигурява стабилност.
590,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Предимствата на ергономично регулируемо бюро Carmen CR-111

  • Регулируема височина от 73 до 118 см
  • Електрически повдигащ механизъм и управление с бутони
  • Скорост на движение 25 мм/сек
  • Ниво на шум:< 50 dB
  • ПДЧ плот с размери 120 см х 60 см и  дебелина 16 мм
  • Максимално натоварване 50 кг
  • Праховобоядисана метална основа
  • Нивелиращи се крака
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Удобство и изчистен дизайн

Ергономичното регулируемо бюро Carmen CR-111 лесно ще спечели доверието ви. Освен с модерна визия, моделът разполага с електрически механизъм за промяна на височината в широк диапазон – от 73 до 118 см, което ще ви осигури необходимото движение. Така безпроблемно и бързо може да смените позицията си и от седнало положение да се изправите, без да прекъсвате важните си задачи.


Надеждност и здравина

Плотът е изработен от ПДЧ с дебелина от 16 мм и достатъчно полезна площ за работа (120x60 см). Повърхността е матирана, а покритието е здраво и устойчиво на удари и надраскване. Здравината и надеждността на модела се допълват от метална праховобоядисана основа с товароносимост до 50 кг и нивелиращи се крака.


Промяна на височината с едно движение

Механизмът за корекция на височината се управлява от дискретни копчета под плота вдясно. Само с едно натискане може да повдигнете работното си поле и да се изправите, за да дадете на тялото си здравословна промяна. Също толкова лесно може да върнете бюрото в положение, подходящо за работа в позиция седнал.


Безшумно и дискретно

За да бъде използването на бюрото приятно и да не нарушава комфорта на околните, движението нагоре-надолу се случва плавно и безшумно със скорост от 25 мм/сек, а нивото на звука е под 50 dB.


Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на ергономичното бюро са компактно опаковани в един кашон за по-лесно транспортиране. Моделът се сглобява бързо с помощта на приложените инструкции.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14878
29 kg
Техническо описание
Гаранция
24
Ширина
60 см
Материал
пдч
Крака - материал
праховобоядисан метал
Дължина
120 см
Нивелиращи се крака
Да
Колони
2 степени
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
73-118 см
Ниво на шум
50 dB
Дебелина на плот
16 мм
Скорост
25 мм/сек
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
16.5 x 68 x 127.5- Тегло- 29 кг.-