Повдигаща рамка за регулируемо бюро Carmen CR-223 - бял 14909
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Повдигаща рамка за регулируемо бюро Carmen CR-223 - бял 14909

Рамката CR-223 е стабилна и надеждна метална основа за ергономично бюро. Тя е снабдена с електрически повдигащ механизъм, който се задвижва от 2 мотора. Заедно с нея получавате панел за управление, от който може да регулирате височина на бюрото от 58 см до 123 см. CR-223 има функция за запаметяване на 3 различни позиции (височини) и сензор за защита от сблъсък.
1036,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Най-важното рамка за регулируемо бюро Carmen CR-223

  • Регулиране на височината от 58 см до 123 см
  • Възможна дължина на плота от 120 см до 200 см
  • Възможна ширина на плота от 60 см до 80 см
  • Нивелиращи се крака
  • Панел за управление с дисплей
  • Възможност за запаметяване на 3 различни позиции/височини
  • Сензор за защита от сблъсък
  • Скорост при движение: 38 мм/секунда
  • Ниво на шума: < 50 dB
  • Волтаж:100V - 240V
  • Максимално натоварване: 125 кг

Защо да изберете повдигащата рамка за бюро Carmen CR-223

Carmen CR-223 е метална основа или крака за регулируемо бюро, които може да комбинирате с плот във форма, размер и цвят по ваш избор. В рамката е вграден електрически повдигащ механизъм, който позволява да регулирате височината на бюрото от 58 до 123 см. Това ви дава свободата да работите както седнали, така и изправени – страхотно предимство за всички, които прекарват дълго време зад компютъра. Ако сте един от тях, време е да сложите край на заседналото ежедневие. Комбинирайте регулируемата основа Carmen CR-223 с плот по избор(не е включен в цената) и създайте перфектното ергономично бюро по ваш вкус, за да работите по-удобно и ползотворно.


Модерен, изчистен дизайн и стабилност

Краката за регулируемо бюро Carmen CR-223 са перфектно решение за съвременния корпоративен или домашен офис. Изработени от праховобоядисан метал и с изчистен дизайн, те могат лесно да се впишат в интериора и да се комбинират с плот в различни цветове, като ширината му може да бъде от 60 до 80 см, а дължината от 120 дои 200 см. Рамката Carmen CR-223 е изключително стабилна и може да понесе натоварване до 125 кг, което позволява да изберете масивен плот с по-голяма дебелина. 


Лесно управление

Към повдигащата рамка за ергономично бюро получавате панел за управление с дисплей. Чрез него може да регулирате височината на бюрото от бутоните със стрелки нагоре и надолу, а на дисплея ще виждате как се променя разстоянието межди земята и плота. За по-голямо удобство може да запаметите три различни позиции на височина чрез бутоните с цифри. Панелът има също функция за аларма, която да ви подсеща периодично да работите изправени.


Сензор за защита от сблъсък

В рамката Carmen CR-223 е вграден сензор за защита от сблъсък. Ако плотът на бюрото се удари в друг предмет, докато настройвате височината му, то движението ще спре автоматично благодарение на сензора. Така няма опасност да счупите нещо, което е позиционирано в близост до бюрото.


Безшумно движение

Предимството на електрическия повдигащ механизъм е бързото и плавно движение на краката. При регулиране на височината те се движат със скорост 38 мм в секунда. Още един плюс е тихата работа на мотора – нивото на шум е под 50 dB, а това означава, че няма да безпокоите околните, докато настройвате бюрото си.


Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на повдигащата рамка за ергономично бюро са компактно опаковани за удобно и безпроблемно транспортиране. Моделът се сглобява бързо и лесно с помощта на приложените инструкции.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14909
36.50 kg
Техническо описание
Материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
125 кг
Нивелиращи се крака
Да
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
58 - 123 см
Ниво на шум
50 dB
Запаметяване на позиции
3 различни височини
Панел за управление
Да
Скорост
38 мм/сек
Дисплей
Да
Сензор против сблъсък
Да
Възможна ширина на плота
60 - 80 см
Възможна дължина на плота
120 - 200 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
20.5 x 25 x 114.5- Тегло- 36.5 кг.-