Метален шкаф Carmen CR-1243 K LUX - сив+тъмносив 15646
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

Метален шкаф Carmen CR-1243 K LUX - сив+тъмносив 15646

Метален шкаф за съблекалня CR-1243 K LUX от серията метални шкафове на Carmen разполага с шест метални врати, шест рафта и възможност за заключване. Системата от метални мебели на Carmen включва офис контейнери, метални гардероби за съблекалня, метални контейнери, метални шкафове за документи, кардекс и други.
554,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Метален шкаф Carmen CR-1243 K LUX

Метален шкаф 1243 K LUX от серия метални шкафове Carmen е предназначен за съблекални в спортни зали, аеробик студиа или фитнес центрове. Разполага с шест отделения - всяко, от които се заключва с индивидуален ключ. Всички отделения са снабдени с лост за закачалки, а на всяка вратичка има специално място за етикет. Вътрешното пространство е достатъчно, за да събере вещите на спортуващите, като в същото време шкафът ще ви спести място в помещението. Метален шкаф 1243 K LUX е компактно и практично решение, ако не разполагате с много място в съблекалнята, а не искате да правите компромис с комфорта на ползващите залата.

Надеждно заключване

Метални шкафове от серия Carmen разполагат с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да осигурят сигурността, на която разчитате за вашите вещи. Всеки метален шкаф се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя.


Специално отделение за етикет на вратичката

Можете да обозначите вашия личен метален шкаф, като сложите етикет с името си в специално предназначеното за целта място. Етикетът стои в горния десен ъгъл и отбелязва името на притежателя – по този начин вие ще сте спокойни да разполагате със собствено лично пространство за вещите си.


Вентилационен отвор

Carmen CR-1243 K LUX разполага с вентилационен отвор в долната част на всяка вратичка, който осигурява проветрение на шкафчето. По този начин се избягва образуването на влага и задържането на натрапчиви миризми. Вентилационният отвор е деликатно и стилно решение за осигуряване на необходимата циркулация на въздуха в затворено пространство.


Лесен монтаж

Всички метални шкафове се сглобяват по модулна система изключително лесно и бързо. Следвайте приложените инструкции за монтаж, в които ясно и точно са описани частите на всеки един метален шкаф, както и последователността на съединяването им.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Всички метални шкафове от серия Carmen се доставят в разглобен вид, опаковани в кашон и придружени от подробна инструкция за монтаж. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост от местене на шкафа можете също толкова лесно да го разглобите, приберете в кашона и транспортирате до новото му местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15646
50 kg
Техническо описание
Цвят
Светлосив (RAL 7035) , Тъмносив (RAL 7005)
Височина
185 см
Дълбочина
45 см
Ширина
90 см
Материал
праховобоядисан метал
Тип шкаф
гардероб
Брой рафтове
6 бр.
Заключване
Да
Покритие
грапаво-шагрен
Брой шкафове
6 бр.
Височина шкафче
85 см
Вентилационен отвор
Да
Дълбочина шкафче
41 см
Ширина шкафче
27 см
Лост за закачалки
6 бр.
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
93 x 7.5 x 188- Тегло- 50 кг.-
Максимална товароносимост на един рафт
40 кг