Работен офис стол Carmen 7553 - сив 6960
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Работен офис стол Carmen 7553 - сив 6960

Carmen 7553 е висок работен офис стол с мека седалка и облегалка от мрежа. Моделът разполага с газов амортисьор за регулиране на височината и поставка за крака, чиято височина също може да бъде коригирана.
237,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Нестандартен и практичен

Ако искате да създадете различна и необикновена офис среда, то работният офис стол Carmen 7553 е идеален за целта. Той е висок, нестандартен модел, който е изключително практичен и подходящ за бюра с по-голяма или променлива височина. Седалката на стола е изработена от дебел пълнеж и текстилна мрежеста материя. Облегалката му е направена от здрава и еластична мрежа, която пропуска въздуха и осигурява комфорт през всеки сезон, а леко извитата ѝ форма се грижи за удобството на гърба ви.


Коригиране на височина

Работният стол Carmen 7553 е с по-голяма височина от стандартните офис столове, но също като при тях, тя може да бъде регулирана според вашия ръст и предпочитания благодарение на вградения газов механизъм. В най-ниската позиция седалката на столa се намира на 62 см. разстояние от земята, а в най-високата – на 85 см. За да коригирате височината до желаното ниво, използвайте лоста вдясно.

Липсата на подлакътници ви позволява да променяте височината на стола по всяко време, без да се притеснявате, че те ще опират във вашето бюро.


Регулируема стъпенка

За максимален комфорт на краката в основата на високия работен офис стол Carmen 7553 е добавен хромиран ринг, който играе ролята на стъпенка. Нейната височина може да бъде коригирана спрямо позицията на седалката, така че да се чувствате възможно най-удобно. За да регулирате поставката за крака, развийте малкия въртящ механизъм в основата ѝ и я преместете нагоре или надолу, след което го завийте отново навътре.


Завъртане на 360°

Работният офис стол Carmen 7553 се върти на 360°, което ви дава пълна свобода на движенията. Така може да се завъртите, в която и да е посока за дискусия с колеги или за да стигнете до принтера, без да се налага да ставате.


Oснова с колелца или тапи за статичност

Основата на работния офис стол Carmen 7553 е изработена от полипропилен и 5 колелца, които ви осигуряват мобилност и позволяват да се придвижвате заедно с него. По желание може да закупите допълнително тапи за статичност и да замените колелата с тях, ако работата ви изисква по-голяма прецизност и предпочитате столът да бъде неподвижен. 


Максимално натоварване до 100 кг

Работният офис стол Carmen 7553 ви гарантира издържливост и безпроблемна употреба при натоварване до 100 кг. За да сте сигурни и спокойни в здравината и качествата на своя стол, винаги се съобразявайте с неговото максимално натоварване.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят разглобени, добре опаковани в кашон и придружени с подробна инструкция за монтаж. Важно е да спазвате точната последователност от действия при сглобяване, описана в инструкциите.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

6960
13 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
57 см
Материал
мрежа
Тип стол
Офис стол
Тип на база
Полипропилен
Цялостна височина
108 - 131 см
Дълбочина седалка
46 см
Височина седалка от земята
62 - 85 см
Дължина облегалка
46 см
Коригиране височина
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Тип механизъм
Газов механизъм за регулиране на височината
Диаметър на звезда
64 см
Стъпенка
Да
Ширина с подлакътници
47 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
62 x 30 x 59, Тегло: 13 кг.,
Коригиране височина на стъпенката
Да

Вижте също и: