Закачалка за дрехи Carmen 105 1091
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Закачалка за дрехи Carmen 105 1091

Закачалка за дрехи 105 от серията закачалки за дрехи на Carmen разполага с метално тяло и двойна мраморна основа и е подходяща за антре и всякакви други видове помещения.
103,68 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Елегантно решение за всяко антре

Закачалка за дрехи Carmen 105 е елегантно и функционално решение за всяко антре. Разполага с три нива за закачане: горното е с два реда по шест броя куки; средно ниво е предназначено за поставяне на чанти и разполага с четири куки; долното ниво представлява специална поставка за чадъри. Горното ниво е оборудвано с въртящ се механизъм, за да можете лесно да откриете дрехата си. Куките на средното ниво са леко извити за по-голямо удобство при закачане. Закачалката е метална, а кукичките са хромирани. Мраморната основа е двойна, за да гарантира по-голяма стабилност и издръжливост на напрежение и тежест.


Второ ниво за закачане за по-голямо удобство

Закачалки от серия Carmen имат и второ ниво за закачане, което е разположено в средната част на самата закачалка. Красиво извитите кукички спомагат за задържането на закачените вещи и не позволяват лесното им откачане и падане. Благодарение на функционалните и стилни закачалки за дрехи дори децата ви ще имат възможност да ги използват сами.


Красива стойка за чадъри

Закачалка 105 от серия закачалки Carmen разполага и с трето спомагателно ниво, предназначено за закачане на чадъри. Тази стойка представлява красив елемент с елегантна извивка, който придава допълнителен шик на цялостната визия и осигурява още по-голяма функционалност. Стилният дизайн на поставката за чадъри ще се впише към всяко обзавеждане на антре и ще се погрижи за реда в дома или офиса.


Двойна мраморна основа

Двойната мраморна основа на избраната закачалка осигурява здрава опора, за да не се преобърне тя под тежестта на дрехите и чантите. Можете да разчитате на вашата закачалка за дрехи да остане стабилна, независимо от броя на гостите, които ще закачат палтата си. Стилният дизайн на основата е подходящ за всяко едно антре. Практични и удобни, закачалки Carmen ще улеснят ежедневието ви и ще допринесат за подредеността в дома или офиса.


Лесен монтаж

Всяка закачалка се сглобява изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно и разбираемо, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите новата придобивка.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Всички закачалки от серия Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Елементите са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите закачалката, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

1091
13.50 kg
Техническо описание
Височина
178 см
Материал
метал
Материал основа
Мрамор
Горна част
Въртяща
Накрайници - материал
PVC
Брой куки (горно ниво)
12
Накрайници
Да
Нива на закачване
2
Поставка за чадър
Да
Брой куки (долно ниво)
4
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
51 x 11 x 42- Тегло- 13.5 кг.-
Диаметър основа
37 см