Разтегателна трапезна маса BRICK 140 - дъб вотан - черен 13159
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса BRICK 140 - дъб вотан - черен 13159

BRICK е съвременна трапезна маса с функция за разтягане. Плотът на масата е с дебелина 35 мм и размери 140 см х 85 см в стандартно положение и 180 см х 85 см при разтягане. BRICK e изключително модерна и стабилна и би паснала на всеки един интериор. Подходяща е както за дома, така и за ресторанти.
676,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модернистичен дизайн

Трапезната маса BRICК е модел от ново поколение със стилен и интересен дизайн и практична функция за разтягане. Подходяща е за обзавеждането на дома, ресторанта или офиса. Дизайнът на масата комбинира модерни форми за краката и интересна дървена шарка за плота. Той е с размери 140 см х 85 см. Коледа, Великден и всеки един друг делничен ден може да се превърне в празник с маса BRICK – с нея посрещането на още гости на трапезата няма да представлява никакъв проблем.  


Висококачествена изработка

BRICK е маса със здрава конструкция и стабилна основа. За изработката на модела е използван ПДЧ материал, плотът е с дебелина от 35 мм. и устойчиво на драскотини и лесно за почистване меламиново покритие. Нестандартните ѝ крака от праховобоядисан метал, осигуряват надеждна и стабилна основа. Всичко това гарантира дълготрайна и безпроблемна употреба във времето и запазване на безупречния вид на масата.


Практичен механизъм за разтягане

Плотът на масата е с ширина 85 см и дължина 140 см. Ако искате да разполагате с повече място на трапезата, бързо и лесно можете да разтегнете BRICK с помощта на удобния за разтягане механизъм. По този начин ще увеличите дължината на масата до 180 см, за да осигурите по-голямо удобство или да посрещнете гости за вечеря.


Перфектна комбинация

Трапезната маса BRICK е модел, подходящ за съвременния интериор на модерния дом. Тя може да се комбинира чудесно с трапезни столове със същия тип крака от прахово боядисан метал като Malton и Kendal, а за още по-ефектно излъчване, може да се комбинира с модели Carmen 516 и 526.


Лесен монтаж

Всички трапезни маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Предлаганите маси се доставят в разглобен вид и внимателно окомплектовани в кашони. След разопаковане, може да сглобите лесно всички елементи като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местоположение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация “от менюто под снимките.

Техническо описание

13159
42.20 kg
Техническо описание
Материал крака
метал
Дължина маса
140 - 180 см
Ширина маса
85 см
Височина маса
75 см
Дебелина на плот
35 мм
Материал плот
Пдч
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
30 x 90 x 145, Тегло: 42.2 кг.,

Вижте също и: