Разтегателна трапезна маса DABKI - бяло - черно 13941
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса DABKI - бяло - черно 13941

DABKI е модерна трапезна маса с масивна и нестандартна основа, изработени от праховобоядисан метал. Тя е с керамичен плот, с интересни шарки, а благодарение на механизма за разтягане ще имате повече място на трапезата, когато посрещате гости.
2376,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Създадена за вас

Създадена за модерния интериор, трапезната маса DABKI съчетава първокласна изработка и изтънчен дизайн. Тя е подходяща както за всекидневна и трапезария, така и за изискани ресторанти. Моделът комбинира керамичен плот с Х-образна база от праховобоядисан метал в черен цвят. Освен това, масата разполага и с разтегателен механизъм, с помощта на който, дължината на плота достига 200 см.


Висококачествени материали

За да се постигне здравина, стабилност и впечатляваща визия, DABKI е изработена от висококачествени материали. Моделът се произвежда от праховобоядисана метална основа и керамика. Плотът на масата е с дебелина от 10 мм и е изключително устойчив на удари и драскотини.


Функция за разтягане

За да се разтяга бързо и лесно, трапезната маса DABKI е снабдена с удобен механизъм. Плотът се разтяга от двете страни на трапезната маса, като дължината на всеки допълнителен плот е 40 см, така от 140 см в стандартното си положение, той достига до 200 см в разтегнато.


Перфектна комбинация

В колекцията от трапезна мебели на Carmen ще откриете разнообразие от столове, които може да съчетаете с маса DABKI. Може да се спрете на модели от кожа или дамаска, като особено подходящи са столовете с праховобоядисани метални крака, като например модел DOVER.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

13941
92 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
140 - 200 см
Ширина маса
85 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
15 x 96 x 151, Тегло: 62 кг.,
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
68 x 54 x 111, Тегло: 30 кг.,

Вижте също и: