Трапезен стол Carmen 328-2016
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол Carmen 328

79,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Столът използва една от най-популярните напоследък конструкции за този тип мебели, а именно седалка и облегалка слети в един ергономичен корпус.

Конструкцията притежава два силни аргумента, които я правят толкова успешна и атрактивна - заоблената монолитна визия изглежда особено елегантно и носи усещане за хармония и завършеност, а в същото време формата на стола го превръща в изключително място за сядане.

Трапезният стол е изработен от качествена еко кожа, която допълнително подсилва усещането за лукс и стил, а краката са метални, но имитират чудесно масивна дървесина.

Размер цяло изделие 44 х 54 х 85 см.

Ширина седалка 44 см.

Дълбочина седалка 40 см.

Височина облегалка 42 см.

Височина седалка от земята 47 см.

Максимално натоварване 100 кг.

Срок на доставка 3 работни дни.

Гаранционен срок 12 месеца.

Техническо описание

600640